Transportbil leasing

Välj mellan operationell leasing, finansiell leasing och fleet management. Om du föredrar att finansiera företagets transportbilar själv, erbjuder vi även en komplett administrativ hantering för att underlätta för dig.

Det är inte krångligt – på Santander Leasing har vi ett dedikerat team som hjälper dig att komma igång och se till att du får maximal nytta av företagets transportbilar.

Välj rätt transportbil

Elektriska transportbilar blir alltmer till ett logiskt och genomförbart val. Utbudet av tillgängliga modeller växer ständigt och deras räckvidd är mer än tillräcklig för många användningsområden. Dessutom erbjuder de ofta samma lastkapacitet och lastvolym som deras fossildrivna alternativ. Dock är eldrivna fordon inte alltid det bästa valet för ett företag.

Fossildrivna skåpbilar är fortfarande ett bättre alternativ för vissa företag som inte har möjlighet att byta till eldrift. Laddningsinfrastrukturen varierar markant över Sverige och för att vara fortsatt operativt måste företaget kunna köra långa sträckor, ibland mycket långa sträckor.

Beslutet är ditt. Om du är osäker på vad som är bäst för företaget, varför inte boka en kostnadsfri konsultation?

Förbli operativ - dra in fler uppdrag

Kanske har du redan en fungerande vagnpark, men är den optimal? Låt oss hjälpa dig med rådgivning, som visar hur du kan optimera vagnparken på bästa möjliga sätt: kostnadskontroll, lämplig utrustning, operationell och administrativ hantering - en verklig utmaning!

Fördelar med transportbilar

Välj mellan operationell leasing, finansiell leasing och fleet management. Om du föredrar att finansiera företagets transportbilar själv, erbjuder vi även en komplett administrativ hantering för att underlätta för dig.

✔ Dessa tjänster kan ingå

Underhåll, reparationer, däck, besiktning, ersättningsfordon av likvärdig modell, försäkring och bärgning – allt ingår.

✔ Upp till 60 månader och 180 000 km

Använd dina transportbilar långsiktigt utan bekymmer och få maximal avkastning på din investering.

✔ Service Center

Alla reparationer, karosseriarbeten, däckbyten, besiktning och vindruteservice utförs av samma partner. Dina förare behöver inte längre besöka olika leverantörer och slösa tid.

✔ Sommar- och vinterdäck ingår

Under hela avtalsperioden kör du säkert med däck anpassade för alla årstider.

✔ Komplett och problemfri

Vi ser till att alla nödvändiga tjänster och krav tas om hand, och på så sätt erbjuder vi en komplett och problemfri körupplevelse.

✔ Finansiering av fordonsinredning

Inkludera inredning av transportbilarna i leasingavtalet.

Transportbil leasing

Vi översätter dina behov till fordon och tjänster som är perfekt anpassade för ditt företag.

Byggnation, chassis, flak med sidobrädor, tippflak och även släpvagnar... Utbudet av transportfordon är mycket omfattande och det finns många möjligheter till anpassningar – en verklig utmaning som vi kan hjälpa er med!