Mobilitet

Världen har förändrats. Olika behov och fler möjligheter går hand i hand. Flexibilitet i mobilitet är viktigare än någonsin! Santander Leasing följer med dig och hjälper dig som expert med dessa ibland komplicerade frågor.

Hemmaladdning, hur går det till?

Genom ett samarbete med E.ON och OKQ8 kan ni ta del av ett helhetserbjudande för hemmaladdning genom Santander. I detta erbjudande ingår en smart laddbox med en standardinstallation.

Ni laddar bilen hemma, på arbetet eller längs med vägen och erhåller ersättning i kr/kWh enligt avtal. Förutsatt att ni har installerat en laddbox med E.ON eller OKQ8 och att ni är berättigad till förmånsbeskattning av drivmedel eller delat bränsle.

E-Mobilitet

Hållbarhet är kärnan i vår affärsverksamhet. Att minska sina egna CO2-utsläpp blir också allt viktigare för våra kunder, både internt och utåt. Det finns många sätt att minska ditt företags koldioxidavtryck. Du kan byta din vagnpark till en variation av El- och Hybridmodellerna på bilmarknaden.

Dessutom kan detta göras kostnadsneutralt eller till och med kostnadseffektivt tack vare det förmånliga skattesystemet, vilket gör att den totala ägandekostnaden är konkurrenskraftig i jämförelse med bensin och diesel.