Jobba hos oss - Kom och bygg framtidens Leasingbolag hos oss!

Vi lever vårt varumärke genom att ha en kultur som genomsyras av våra värdeord – Simple, Personal and Fair. De är nyckeln till hur vi blir det självklara valet för våra kunder och den bästa arbetsplatsen för våra anställda.

Några kollegor sitter i soffgrupp och pratar

Vill du bli en av oss?

Se våra lediga tjänster.

Business Development Manager till Stockholm

Drivs du av att skapa och utveckla kundsamarbeten? Är du en god kommunikatör, som har lätt för att skapa förtroende i sociala sammanhang? Trivs du med att arbeta i tillväxtbolag? Då kan tjänsten som Business Development Manager hos Santander Leasing vara helt rätt för dig!

Om tjänsten

Som Business Development Manager på Santander Leasing kommer du på en senior nivå fokusera på nykundsbearbetning och tillväxt, främst med inriktning mot medelstora och stora bolag på den svenska marknaden. Du har även ansvar för ett antal befintliga kunder, samtidigt som du fokuserar på att utveckla befintlig portfölj. Du gillar att skapa nya, långsiktiga affärsrelationer och är van vid att själv driva, underhålla och strategiskt utveckla dina kunder. Det viktigaste för oss är att vi finner dig som har ett naturligt starkt inre driv och att du med kunden i fokus skapar och utvecklar nya och befintliga affärsrelationer. Som en del av vårt försäljningsteam kommer du att ha ett nära samarbete med övriga interna avdelningar och relevanta externa intressenter. Du kommer att arbeta i en intressant, expansiv, nationell såväl som internationell kommersiell miljö.

Dina huvudarbetsuppgifter kommer att vara:

 • Driva bolagets nykundstillväxt och utveckla din egen kundportfölj
 • Identifiera nya affärsmöjligheter, boka och genomföra möten med potentiella nya kunder
 • Budgetansvar
 • Strategiskt strukturera och driva försäljningsprocessen
 • Ansvara för befintliga kunder
 • Som rådgivare vägleda och förstå kundens krav och uppfylla dem

Vilka är vi

Vi har under de senaste 5 åren varit ett av Sveriges mest snabbväxande leasingbolag. Sedan den 1 mars 2024 är vi en del av Santander Group, Nordens största autofinance leverantör. Santander Leasing har en lokal närvaro med global styrka.

Santander Leasing, en del av Santander Group, specialister på billeasing och Fleet Management i Sverige. Vi kombinerar lokal expertis med Santanders globala styrka för att erbjuda skräddarsydda mobilitetslösningar som främjar våra kunder, samhället och miljön. Med vår position inom den globala finansgruppen Banco Santander drar vi nytta av omfattande resurser för att leverera innovativa lösningar i Norden.

Santander Leasing är ett dedikerat team på 30 specialister och en del av Santander Group. Vårt syfte är att hjälpa människor och företag att blomstra, samt möjliggöra kunders och partners förutsättningar att förverkliga sina idéer. Vi lever vårt varumärke genom att ha en kultur som genomsyras av våra värdeord – Simple, Personal and Fair.
Vi ger dig möjligheten att arbeta i en expansiv bransch, med möjlighet att vara en del av en spännande och ambitiös tillväxtresa . Vårt huvudkontor är beläget i Malmö och vårt försäljningskontor i Solna, Stockholm.

”Vi är ett företag av människor, där service, attityd och tankesätt skapar en inspirerande miljö” – Fredrik Larsson, Försäljningschef

Motivation

Att bli den bästa versionen av dig själv är centralt på Santander Leasing. Med glädje och humor skapar vi en kultur som genomsyras av eget driv, engagemang, ansvar och en hälsosam dos ambition. Du har energin att vara resultatorienterad, förmågan att stötta både internt och externt och ta ansvar för förbättringar du tycker är lämpliga. Ditt moderna och positiva tänkesätt är avgörande. Du är bekväm med att arbeta i en dynamisk, snabb och föränderlig miljö där du skapar struktur och ordning, samt är bekväm med att leverera oberoende och med korta tidsfrister. Du är fokuserad och uthållig. Dessutom har du:

 • Dokumenterad nykundsförsäljning
 • Dokumenterad erfarenhet av komplex försäljning, B2B, med goda resultat från tidigare tjänster inom försäljningsbranschen, samt strategisk och långsiktig försäljning
 • En dynamisk och proaktiv personlighet med villighet att ta ansvar för och kunna samordna flera aktiviteter samtidigt
 • En välorganiserad tillgång till dina arbetsuppgifter och du är bra på att prioritera ditt arbete
 • Ett resultatorienterat tillvägagångssätt och förmågan att balansera strategiska, resultatfokuserade och relationsintressen
 • Erfarenhet av att arbeta i team från olika branscher och trivs i en miljö där du måste arbeta med olika människor

Du kommunicerar obehindrat på alla nivåer, både externt och internt. God affärsengelska och flytande svenska, både skriftligt och muntligt är en nödvändighet. Kvalificerad affärsförståelse i allmänhet och du förstår ekonomisk komplexitet, har grundläggande bilkunskaper och ett giltigt B-körkort. Om du har relevant erfarenhet av Fleet Management och Leasing ses det som ett plus. Utöver detta har du hög integritet och ett gott omdöme.

Vi lägger stor vikt att skapa de rätta förutsättningarna för våra kollegor att lyckas, både vad gäller coachning, stöd och utbildning.

Din ansökan

Ansök med CV och personligt brev senast den 26 april 2024. Vi uppskattar din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer påbörja intervjuerna, vilket innebär att vi kan komma att avsluta ansökningsprocessen tidigare än angivet om vi hittar rätt kandidat. Ansökningar utan de två nämnda bilagorna kommer att ignoreras.

Ansökan mailas direkt till fredrik.larsson@santanderleasing.se.

Rekryteringsprocessen ser ut så här:

 • Om din ansökan matchar kontaktar vi dig via telefon
 • Är vi båda fortsatt intresserade? Då bokar vi en första intervju där vi pratar utförligt om dig
 • Under den andra intervjun kommer vi att prata mer utförligt om innehållet i funktionen
 • Under den tredje intervjun kommer vi att tala om dig och matchningen med tjänsten
 • Under den fjärde intervjun får du möjlighet att prata med blivande kollegor
 • Har vi en match? Då erbjuder vi dig ett anställningskontrakt              

För mer information är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Fredrik Larsson, fredrik.larsson@santanderleasing.se eller telefon 0709-747040.

Använd inte denna lediga tjänst som en förvärvsmöjlighet. Santander Leasing kommer INTE att använda uppsökande externt rekryteringsstöd i detta tillfälle.

Publicerad 11 april, 2024

Våra värdegrunder

Think customer

Jag bryr mig om våra kunder, så jag går den extra milen för att förtjäna deras förtroende och lojalitet. Kunderna efterfrågar mer än någonsin en bank som är enkel, personlig, rättvis. Think Customer innebär att gå längre för att förtjäna lojalitet och förtroende från de människor vi är i kontakt med. Var och en av oss måste sätta oss i den genomsnittliga kundens skor och alltid tänka på hur våra handlingar påverkar kunderna. Vi måste förutse och uppfylla alla frågor, problem och behov som våra kunder kan ha. Det innebär att gå utöver det för att tillhandahålla en tjänst i världsklass.

Embrace change

Jag anammar nya utmaningar och jag ser nya sätt att göra saker som en möjlighet att växa. Världen rör sig snabbt. Ny teknik, ett ständigt föränderligt konkurrenslandskap och sociala trender har höjt samhällets förväntningar på företag. Santander har satt fasta åtaganden för netto-noll koldioxid till 2050, åtaganden vi måste uppfylla. Förändring kräver ansträngning och ställs naturligtvis inför motstånd. Inbjudan är att möta det med ett medvetet tankesätt av möjlighet i stället. Förändring kan innebära att vi gör misstag. Det ska vi inte vara rädda för. Misstag är priset för framsteg: vi bör lära av dem – och kom ihåg att det största misstaget av alla är att ignorera de förändringar vi måste göra.

Act now

Jag agerar med ansvar och jag gör saker enkelt när det är möjligt. Komplexitet dödar tillväxt. Dynamiska företag rör sig som ett smidigt kollektiv, fritt från byråkrati och komplicerade processer. Det är så vi måste vara. Vi måste ta ansvar för våra egna uppgifter och göra dem snabbt och ansvarsfullt, samtidigt som vi uppmuntrar kollegor att göra detsamma. Oavsett om det är vårt eller ett annat teams ansvar måste vi ta bort hinder som bromsar oss.

Move together

Jag söker möjligheter att främja samarbete och arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Det är bara genom att arbeta som ett team som vi kan lösa de svåraste utmaningarna. Det är därför vi skapade One Santander. De bästa teamen gör det bästa av allas kompetens för att få jobbet gjort. Mångfald kan vara en av våra största styrkor, men bara om vi samarbetar och lyssnar på varandra, och rör oss som en.

Speak up

Jag känner mig fri att lyfta vilken idé som helst eller ställa vilken fråga som helst och bygga en miljö av respekt och förtroende. Jag är bekväm med att dela och få feedback. Alla måste säga ifrån. Där problem och idéer inte delas, delas inte heller lösningar. Alla i verksamheten har ett unikt perspektiv, och eftersom det är unikt är det användbart. Vi behöver alla, från de äldsta till de yngsta, ha självförtroendet att utmana oss att göra bättre: vi måste alla vara beredda att ge och ta emot ärlig feedback, och vi måste alla känna oss säkra på att de frågor vi ställer kommer att tas upp.

Ett nordisk leasingföretag med spanska rötter

Santander Leasing AB är ett dedikerat team på 30 specialister och en del av Santander Consumer Finance med över 1,100 medarbetare.

Vi tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 144 miljoner kunder  i över 45 länder.