Santander Leasing med lokal närvaro och global styrka

Vi hjälper människor och företag att blomstra och förverkliga sina idéer.

Santander Leasing AB, en del av Santander Consumer Finance, specialister på billeasing och Fleet Management i Sverige. Vi kombinerar lokal expertis med Santanders globala styrka för att erbjuda skräddarsydda mobilitetslösningar som främjar våra kunder, samhället och miljön. Med vår position inom den globala finansgruppen Banco Santander, drar vi nytta av omfattande resurser för att leverera innovativa lösningar i Norden.

Santander Leasing är ett dedikerat team på 30 specialister och en del av Santander Consumer Finance med över 1,100 medarbetare. Vårt syfte är att hjälpa människor och företag att blomstra samt möjliggöra för kunder och partners att förverkliga sina idéer. Vi lever vårt varumärke genom att ha en kultur som genomsyras av våra värdeord – Simple, Personal and Fair.

”Vår vision är att bli det naturliga valet för mobilitetslösningar i Sverige. Detta innebär att vi måste skapa en uppriktig preferens för oss som mobilitetspartner, detta gör vi varje dag genom att förbättra det dagliga livet för våra relationer genom våra leasing- och vagnparkstjänster. Vägen är lång till att förverkliga vår strävan, men jag är säker på att det här laget är kapabla att nästintill göra det omöjliga.”

Morten Handsdal 
Managing Director
Santander Leasing AB

Vi tror på rörelse och gemenskap för många!

Vår övertygelse är att idrott förenar många människor och att röra på sig ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle.

Ett nordisk leasingföretag med spanska rötter

Santander Leasing AB är ett dedikerat team på 30 specialister och en del av Santander Consumer Finance med över 1,100 medarbetare.

Vi tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 144 miljoner kunder  i över 45 länder.