Vilken transportbil ska man köpa?

Här är en närmare titt på de 10 mest köpta modellerna detta år, vilka ger en indikation på marknadstrender och vad du bör överväga vid ditt köp.

De 10 mest köpta transportbilarna 2023

När det kommer till att välja den rätta transportbilen för ditt företag, finns det en uppsjö av alternativ på marknaden. Från kompakta stadsmodeller till rymliga fordon för tyngre laster, 2023 års utbud av transportbilar erbjuder något för alla behov.

1. Volkswagen Caddy

En ständig favorit, Volkswagen Caddy är känd för sin kompakthet och smidighet i stadsmiljö. Denna modell är idealisk för snabba och effektiva transporter i trånga urbana områden.

Mercedes Vito

Känd för sitt generösa lastutrymme och sin flexibilitet, är Mercedes-Benz Vito perfekt för en rad olika transportbehov. Med sin ergonomiska design och starka motor är den en tillförlitlig partner för långa arbetsdagar.

Peugeot Expert

Med sitt rymliga utrymme och bränsleeffektiva motorer, är Peugeot Expert ett populärt val för företag som värderar ekonomi och funktionalitet.

Mercedes Sprinter

Denna välkända modell är synonym med rymligt lastutrymme och komfort. Sprinter är en mångsidig transportbil som passar perfekt för att transportera allt från varor till material.

Opel Combo

Söker du en rymlig men flexibel tjänstebil? Opel Combo är din lösning. Den är pålitlig, praktisk och prisvärd – allt som Opels varumärke står för.

Ford Transit

Med flera drivlinor som erbjuder upp till 185 hk och ett imponerande lastutrymme, är Ford Transit en mångsidig transportbil som kan hantera nästan alla typer av last.

Peugeot Partner

Inte bara populär, men också praktisk. Peugeot Partner erbjuder ett överraskande stort lastutrymme i ett kompakt format, vilket gör den idealisk för stadskörning.

Ford Transit Connect

Transit Connect bibehåller robustheten och funktionaliteten som är typisk för Transit-familjen, med en flexibel inredning och en lastkapacitet på 870 kg.

Mercedes Citan

Citan, den minsta skåpbilen från Mercedes-Benz, är ändå rymlig, kraftfull och bekväm, och utgör en utmärkt tjänstebil för stadskörning.

10. Volkswagen Transporter

En skåpbil med imponerande meritlista: Transporter är rymlig, pålitlig och utrustad med en kraftfull motor, vilket gör den till en perfekt partner för tunga transporter.

Illustration av kvinna med hästsvans på cykel

Framtidens transportbilar

Medan dessa populära modeller med förbränningsmotorer dominerar marknaden 2023, växer utbudet av eldrivna transportfordon snabbt. Oavsett om du väljer diesel, bensin eller eldrift, är det viktigt att hitta en transportbil som uppfyller dina specifika behov.

 

De 11 mest beställda elektriska transportbilar 2023

Här är en översikt över de mest populära modellerna som dominerar marknaden 2023.

Populära elbilarna 2023: Håll dig uppdaterad med topp 12

Elbilar för 2023 fortsätter att växa. Vi listar de mest populära och mest beställda elbilarna för 2023.

Illustration av kvinna med hästsvans på cykel