Utforska 2023 års nya elbilar!

Upptäck de senaste elbilarna som lanseras detta år och hitta din perfekta modell. Här är en lista över de 12 nya elektriska bilarna som vi erbjuder genom företagsleasing.

Är du intresserad av att köra en av dessa toppmoderna elbilar till och från jobbet? Vi på Santander Leasing hjälper dig gärna att hitta en leasinglösning som passar just dina behov. Kontakta oss för mer information och personliga råd.

Opel Astra Electric

Letar du efter en elektrisk leasingbil som är mångsidig, rymlig och prisvärd? Goda nyheter, Opel kommer att introducera en 100% elektrisk version av den populära och pålitliga Astra i år: Astra Electric. Med en elektrisk räckvidd på 416 kilometer och den senaste körtekniken. Denna modell släpps i två elektriska versioner: som halvkombi och Sports Tourer. Nya Astra Electric förväntas finnas på den holländska marknaden från april 2023 och Astra Sports Tourer Electric från hösten 2023.

Mercedes-Benz EQE SUV

Rymlig, lyxig och innovativ. Den nya elektriska Mercedes-Benz EQE SUV är EQE:s store sportiga bror. Denna elektriska SUV erbjuder all den kvalitet och komfort du är van vid från Mercedes. Mycket utrymme, en lyxig inredning och den senaste tekniken. Med den förväntade räckvidden på 580 kilometer är långa sträckor lätta att göra. Och för entusiaster: det kommer också att finnas en karakteristisk AMG-version av EQE SUV. Den nya EQE SUV förväntas vara tillgänglig från våren 2023.

Lexus RZ 450e

RZ 450e är den första Lexus-modellen som utvecklats helt från grunden som en elektrisk modell. Bilens tyngdpunkt har sänkts på grund av batteriet integrerat i chassit. Detta gör att du kan njuta av bättre hantering, balans och smidig hantering. Denna premium elektriska SUV väcker verkligen uppmärksamhet med sin eleganta och sportiga design. Och det med en räckvidd på över 400 kilometer. Denna nya elbil väntas redan från december 2022.

BYD Han

Slående och lyxigt på alla sätt. Den nya elektriska BYD Han har en elegant och futuristisk design och förfinad interiör. Det är inte för inte som denna modell vinner iF Design Award, ett prestigefyllt internationellt designpris. Han är utrustad med Blade Battery, enligt BYD ett av världens säkraste batterier, med en räckvidd på 521 kilometer. Denna nya elbil kommer att finnas på marknaden från början av 2023.

Lotus Eletre R

Kraftfull, rymlig och vågad. Nya Lotus Eletre R är den allra första elektriska SUV:n från detta bilmärke. Med en karaktäristisk och sportig design sticker denna elektriska modell ut på vägarna. Utvecklarnas mål var att utveckla en raffinerad och revolutionerande Lotus för den nya generationen drivrutiner. Detta mål har mer än uppnåtts. Lotus Eletre R har en räckvidd på 500 kilometer och väntas från sommaren 2023.

Aiways U6

Den helt nya Aiways U6 är en SUV och coupé i ett. Denna strömlinjeformade modell är 100% elektrisk med en räckvidd på upp till 400 kilometer. Inom 35 minuter efter snabbladdning är batteriet återigen upp till 80% fullt. U6 är inte bara ett slående utseende från utsidan. Även interiören imponerar, med sitt stora panoramasoltak och sci-fi-inspirerade växelspak. Tack vare de avancerade förarassistanssystemen med alla sensorer och kameror är du avslappnad och säker bakom ratten. Denna nya elbil kommer att finnas tillgänglig från och med andra kvartalet 2023.

MG4 Electric

Kompakt och rymlig på samma gång. Den nya elektriska MG4 Electric är utrustad med den senaste smarta tekniken och utmärkta köregenskaper. Till exempel är den här modellen byggd på den högkvalitativa Modular Scalable Platform (MSP). Detta gör att bilen känns som en premiummodell, men är mer tillgänglig än någonsin tidigare. MG4 Electric är i en attraktiv prisklass. Den här nya elbilen är den perfekta lösningen för eldrift på en knapp budget.

Hyundai IONIQ 6

Energieffektivitet i en unik jacka. Den nya elektriska IONIQ 6 har sin futuristiska design att tacka Hyundais konceptbil Prophecy. På grund av sin strömlinjeformade design har denna modell en imponerande låg luftmotståndskoefficient på 0,21. Med sin innovativa 800V batteriteknik laddar IONIQ 6 snabbt och har en räckvidd på upp till 614 kilometer tack vare sin aerodynamiska design.

smart #1

Känner du redan till den nya och mångsidiga smarta #1? Den elektriska smart #1 finns i fyra olika versioner. Så mycket att välja på! Pro+ är den mest tillgängliga versionen, med stor komfort och användarvänlighet och en räckvidd på upp till 420 kilometer. Premium är för leasingföraren som är ute efter mer lyx och förstklassig komfort.

Gillar du kraftfullt och sportigt? Då är den smarta #1 BRABUS med sin sportiga spoiler, ratt, pedaler och andra sportiga inslag gjord för dig. Vill du ha en exklusiv och speciell modell? Ta då en titt på Launch Edition, det kommer bara att finnas 1 000 modeller på den europeiska marknaden.

Volvo EX90 Twin Motor

Premium innovation. Den nya Volvo EX90 Twin Motor är den elektriska efterföljaren till framgångsrika XC90. Denna modell är rymlig med sju säten och utrustad med de senaste säkerhets- och förarassistanssystemen. Dessutom är denna modell en av de första modellerna i Europa som levererar ström till ditt hushåll tack vare dubbelriktad laddning. EX90 har två elmotorer, fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 600 kilometer. Denna nya elektriska SUV kommer att finnas på marknaden i december 2023.

Polestar 3

Den elektriska Polestar 3 är den nya elektriska SUV:n från detta populära elbilsmärke. Denna modell är utrustad med de senaste säkerhetssystemen utvecklade i samarbete med Volvo Cars. Polestar 3 är designad för att prestera och varje detalj i designen är så aerodynamisk som möjligt. Dessutom är interiören i Polestar 3 till stor del gjord av hållbara och återvunna material. Denna nya elektriska SUV finns redan på den svenska marknaden.

Peugeot e-308

Den kommer: den helt nya 100% elektriska Peugeot e-308. Utrustad med den senaste tekniska utvecklingen såsom förarassistans och parkeringssystem och den nya generationen Peugeot i-Cockpit. e-308 har en sportig design och strålkastarna i form av betar gör den komplett. Dessutom är batteriet placerat under baksätet. Som ett resultat har e-308 tillräckligt med benutrymme för alla passagerare. Denna nya elbil kommer att finnas på i mitten av 2023 

Elbilar med längst räckvidd för pengarna

Vilken elbil som passar dig beror på din körprofil och önskemål. Det finns inget som heter den bästa elbilen - detta är 11 elbilar som ger dig mest räckvidd för pengarna.