Eldriven eller fossildriven vagnpark? Vi är här för att guida er!

Att hitta de rätta bilarna för er vagnpark är avgörande, och vi på Santander Leasing är här för att göra processen så smidig som möjligt. Oavsett om ni behöver personbilar eller transportbilar, har vi expertisen och resurserna att hjälpa er att bygga en vagnpark som exakt matchar er bilpolicy.

Varför välja oss?

  • Märkesoberoende: Vi är inte bundna till något specifikt bilmärke, vilket ger er friheten att välja från en bred palett av modeller som bäst uppfyller era behov.
  • Flexibilitet: Oavsett om ni är ute efter eldrivna alternativ för att minska er miljöpåverkan eller traditionella bensin- och dieselbilar, kan vi erbjuda lösningar som passar alla era önskemål.
  • Fullständig service: Från att hjälpa er att förstå vilka bilalternativ som finns tillgängliga, till att konfigurera och leverera de valda bilarna, är vi med er varje steg på vägen.

Kontakta oss idag för att starta er resa mot en bättre anpassad och effektivare vagnpark. Vi ser fram emot att arbeta med er för att hitta de perfekta bilarna som speglar era värderingar och behov.

Eldriven eller fossildriven vagnpark? Navigera framtidens bilmarknad med oss

Världen förändras och tekniken går framåt. Det gäller även för bilindustrin, där elbilar tar allt större plats på marknaden med sina miljövänliga och tysta motorer som erbjuder en lugnare och renare trafikmiljö. Med elbilar och plug-in hybrider skapas inga avgaser som kolväten och kväveoxider, vilket minskar påverkan på vår miljö markant.

Utvecklingen av elbilar accelererar Utbudet av elbilar och plug-in hybrider växer snabbt, och allt fler företag överväger dessa alternativ för sin vagnpark. Det är dags att fundera på vad som passar bäst för er organisation.

Börja med att utvärdera era behov

  • Nuvarande situation: Vilka bilar används idag och hur många kilometer kör era anställda årligen?
  • Infrastruktur för laddning: Vilka möjligheter finns för laddning på och runt arbetsplatsen? Behövs ytterligare laddningsstationer?

Diskutera era alternativ med Santander Leasing Vi på Santander Leasing erbjuder skräddarsydda leasinglösningar för elbilar och hybridfordon samt hjälper er att skapa eller uppdatera er bilpolicy. Tillsammans kan vi utforska ett brett utbud av bilar som uppfyller era behov och miljökrav.

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att navigera i övergången till en mer hållbar vagnpark som stöder era affärsmål och minskar er miljöpåverkan.

Eldriven eller fossildriven vagnpark? Vi är här för att guida er!

Elektriska bilar blir alltmer till ett logiskt och genomförbart val. Utbudet av tillgängliga modeller växer ständigt och deras räckvidd är mer än tillräcklig för många användningsområden. Dock är eldrivna fordon inte alltid det bästa valet för ett företag.

Beslutet är ditt. Om du är osäker på vad som är bäst för företaget, varför inte boka en kostnadsfri konsultation?